Felicitats Valentina!

Quan ho he vist se m’ha saltat una d’aquelles llagrimetes d’emoció i felicitat pel reconeixement a la feina de les persones que s’ho mereixen. Només puc tornar a felicitar a l’equip de 501, en especial a la nostra Valentina, Cristina Valentí, guionista del curt i una de les persones més grans que he conegut mai, una d’aquelles persones plenes d’energia i de projectes, d’aquelles que t’agradaria tenir sempre a prop perquè t’ajudessin a crèixer, tant professional com personalment. Moltes felicitats!!

Un comentario en “Felicitats Valentina!

  1. Ets preciosa!!! M’ha encantat… La felicitació més, més, més aiisshhhh no sé, més profunda en el 2.0. Espero que ho celebrem ben aviat amb una súper abraçada (i una súper copa de vi). Molts petons niníssima!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s